Farvehandel

OM MALERRULLENS FARVEHANDEL

På Nørre Skærbækvej 6 finder du også vores Farvehandel - her har vi alt til dit "gør det selv projekt". Vi forhandler JOTUN og Demidekk maling til både indendørs og udendørs brug. Og selvfølgelig har vi alt hvad du skal bruge til dit projekt - pensler, malerruller, fugemasse, spartler, afdækning, slibepapir osv.

Du finder også et kæmpe stort udvalg af kalkmaling, møbelmaling, vægmaling, loftsmaling, interiortræmaling, facademaling, vinduesmaling, spraymaling, acrylmaling til lærred, gulvlak, lakbejdse, træbeskyttelse, tapeter, selvklæbende folie, voksduge og meget meget mere.

Velkommen hos Malerrullens Farvehandel - se åbningtiderne her

 

Hos Malerrullens Farvehandel finder du altid et stort udvalg af maling og tapeter til den rigtige pris


Malerrulens Farvehandel forhandler  tapeter fra Tapetcompagniet  - her finder du altid et  stort udvalg af moderne  tapeter i en høj kvalitet og til fornuftige priser. Og kvalitetsmaling fra JOTUN  og Demidekk til inden- og udendørs brug.   Og vi har selvfølgelig mange års erfaring  indenfor malerfaget - så hos os er du altid sikker på, at få det rigtige kvalitetsprodukt med hjem når du skal i gang med dit  "gør det selv projekt".


Hos Malerrullens Farvehandel får du altid gode råd og vejledning af malermesteren selv.


Skal du i gang med et "gør det selv projekt"  - uanset om det er væggene der skal males i en ny frisk farve, der skal nyt tapet på væggene,   loftet skal friskes op, plastvinduerne males i en ny farve eller træværket skal males udenfor. Så finder du alt hvad du skal bruge i  Malerrullens Farvehandel og du handler med den faglærte malermester der selvfølgelig giver gode råd og vejledning med i købet. Velkommen  i Malerrullens Farvehandel i Skærbæk.   

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT PROJEKT?